Στα Φροντιστήρια Ανατολικό, ο μαθητής των ΕΠΑΛ βρίσκεται στο επίκεντρο! Με εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών από τη Β’ Λυκείου, ο υποψήφιος προετοιμάζεται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανάλογα με την ειδικότητα που έχει επιλέξει. Άλλωστε, η Επαγγελματική Εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική και για αυτό σχεδιάζουμε προσεκτικά τις εκπαιδευτικές ανάγκες, όπως αυτές καθορίζονται από τα προγράμματα σπουδών.

Παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια στον μαθητή των ΕΠΑΛ για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της πορείας του στο σχολείο. Δημιουργούμε προγράμματα σπουδών, που εγγυόνται την επίτευξη των στόχων του.

Η εμπειρία 20 και πλέον χρόνων στον χώρο της προετοιμασίας των μαθητών στη Γενική αλλά και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εγγυάται την ολοκληρωμένη προετοιμασία και την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά και Νεοελληνική Γλώσσα) διδάσκονται από καθηγητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων με πολυετή πείρα στη διαχείριση και την οργάνωση της εξεταστέας ύλης, με βάση τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και προτεραιότητες των υποψηφίων.

Κάθε μάθημα ειδικότητας διδάσκεται από έμπειρους εκπαιδευτικούς με αποκλειστική εξειδίκευση στο αντικείμενό τους.

ΕΠΑΛ

ΜαθήματαΏρες / Εβδομάδα
ΕΚΘΕΣΗ2
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ3
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ3
ΣΥΝΟΛΟ8

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα προγραμματίσουμε ενημέρωση Online ή Δια ζώσης

Please prove you are human by selecting the star.