Για κάθε μαθητή, οι Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο είναι ένας δρόμος μακρύς, δύσκολος αλλά και δημιουργικός. Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς του που προσπαθούν, με όλες τους τις δυνάμεις, να στηρίξουν τα όνειρα του παιδιού
τους και να διαμορφώσουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για το μέλλον του.

Στα Φροντιστήρια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ αναγνωρίζουμε αυτή την προσπάθεια, τη ζούμε καθημερινά. Είναι η δύναμη που μας εμπνέει, μαζί με την πίστη μας, ότι ο κατάλληλος και έμπειρος δάσκαλος μπορεί να απογειώσει και να εμπνεύσει κάθε παιδί, ως μαθητή και
ως άνθρωπο.

Στα Φροντιστήρια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, που ανοίγουμε την αγκαλιά μας για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου φροντιστηριακή παιδεία, αλλά και αληθινές ανθρώπινες σχέσεις, που μας συνδέουν με τους μαθητές και τις οικογένειές τους και μας ακολουθούν για χρόνια.

Άρης Τεμεκενίδης
Γενικός Διευθυντής

Στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ συνεχίζουμε για τρίτη δεκαετία με υπευθυνότητα και αξιοπιστία να βοηθάμε εκατοντάδες μαθητές να περάσουν στο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στη σχολή που επιθυμούν.

Οι υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές μας μέθοδοι, η άρτια οργάνωση, η χρήση υπερσύγχρονων διδακτικών μέσων και κυρίως οι έμπειροι καθηγητές μας, καθιστούν τα φροντιστήρια μας την πρώτη επιλογή για όλες τις κατευθύνσεις!

Στόχος μας είναι όλοι οι μαθητές μας να αξιοποιούν τις δυνατότητες και ικανότητές τους μέσα σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που τους εμπνέει, τους δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια και τους προετοιμάζει με σύστημα για να πετύχουν τους στόχους τους, Πρώτοι με την Πρώτη!