Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Χημικοί, Φυσικοί, Οικονομολόγοι, Βιολόγοι, καθηγητές Πληροφορικής και όλες οι ειδικότητες συγκροτούν στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ μια δυνατή ομάδα, που γνωρίζει πώς να κερδίζει. Η εμπειρία, οι αποδεδειγμένες επιτυχίες τους, η αγάπη και το μεράκι για τη διδασκαλία, συγκροτούν ένα δυναμικό σύστημα επιτυχίας, με επίκεντρο τον κάθε μαθητή μας

Η Διεύθυνση

Άρης Τεμεκενίδης,
Χημικός
Γενικός Διευθυντής

φωτο3

«Η προετοιμασία για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο είναι μια εργασία γεμάτη προκλήσεις: μοιράζεσαι την αγωνία των μαθητών σου, συμμετέχεις στην προσπάθειά τους, γεύεσαι τους καρπούς των κόπων τους! Πάνω απ’ όλα, όμως, αισθάνεσαι ότι διαμορφώνεις μαζί τους την προοπτική και το μέλλον τους…»

Πασχάλης – Αλέξανδρος
Τεμεκενίδης,
Χημικός Μηχανικός
Υπεύθυνος Σπουδών

pasxalis_port

«Η επιλογή σπουδών δεν είναι απλώς μια διαδικασία συμπλήρωσης ενός μηχανογραφικού δελτίου. Είναι η πρώτη, ουσιαστικά, θεμελιώδης απόφαση που καλείται να πάρει ένας άνθρωπος στη ζωή του για το μέλλον. Κι εμείς στα Φροντιστήρια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ είμαστε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους, για να τους παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές, ώστε να κάνουν την βέλτιστη επιλογή».

Τσαβδαρίδου Αναστασία,
Φιλόλογος
Υπεύθυνη Σπουδών

tsavdaridou-anastasia

«Η μαγεία του λόγου συνδυασμένη με τη δομή της αρχαίας ελληνικής γλώσσας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του «Αγνώστου κειμένου» και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για το μάθημα των Αρχαίων. Στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μελέτης, εκπαιδευτική εμπειρία, συνεχή υποστήριξη των μαθητών μας και πάνω από όλα τη βεβαιότητα ότι η δική τους προσπάθεια και προετοιμασία θα κάνει κάθε τι «άγνωστο» γνωστό».

Διοικητικοί και Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι

Κατερίνα Ψαλτούλη,
Μαθηματικός
Διευθύντρια
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
Κέντρο

IMG_3897 (2)
Στον δύσκολο αγώνα των παιδιών να κατακτήσουν την γνώση και να πετύχουν τους στόχους τους, η ομάδα των καθηγητών των φροντιστηρίων Ανατολικό, βρισκόμαστε δίπλα τους προσπαθώντας και ενδυναμώνοντας τη σκέψη, την αναζήτηση και τη ζύμωση νέων προσεγγίσεων. Ως μαθηματικός, θα χρησιμοποιήσω το ρητό του φιλοσόφου και Μαθηματικού, Πυθαγόρα, “Διπλά βλέπουν όσοι έμαθαν γράμματα”.

Άννα Νιφαδοπούλου,
Φυσικός
Διευθύντρια
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
Ντεπώ

nifadopoulou-anna

«Διδάσκοντας Φυσική ανακαλύπτεις δρόμους και επιλύεις προβλήματα, ερμηνεύεις σύνθετα φαινόμενα και προχωράς στο βάθος και στο εύρος της ύλης. Διδάσκοντας υποψήφιους επιστήμονες υποστηρίζεις με υπομονή και κέφι την διεκδίκηση του ονείρου. Διευθύνοντας το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ Φροντιστήριο στο Ντεπώ συντονίζω ανθρώπους που έχουν στόχο την επιτυχία των μαθητών μας δουλεύοντας αρμονικά, με συνεργασία και ομαδικότητα».

Αναστασία Βερβερίδου,
Φυσικός
Ακαδημαϊκή
Υπεύθυνος
Φυσικής

ΦΩΤΟ

«Με ενιαίο ρυθμό η ομάδα των Φυσικών εμβαθύνει στα ζητήματα που διδάσκουμε, δουλεύοντας δημιουργικά με σεβασμό στις εξατομικευμένες ανάγκες των μαθητών μας. Μέσα στα χρόνια το κέφι παραμένει αναλλοίωτο και η έμπνευση ανανεώνεται. Το ταξίδι στη Φυσική γίνεται για όλους μας, καθηγητές και μαθητές, ένα ταξίδι στον κόσμο, τον μικρό, τον Μέγα».

Δέσποινα Γκαντόγλου,
Μαθηματικός
Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
Μαθηματικών

γκαντογλου

«Η λέξη μαθηματικά προέρχεται διεθνώς από την Ελληνική γλώσσα και συγκεκριμένα από το ρήμα μανθάνω, μαθαίνω, αποκτώ (με μελέτη) γνώσεις, γνώση, παιδεία, εμπειρία. Στα Φροντιστήρια Ανατολικό αυτούς τους στόχους πετυχαίνουμε με υπομονή, επιμονή και προσήλωση».

Μιχάλης Καπαράκης,
Φιλόλογος
Ακαδημαϊκός
Υπεύθυνος
Φιλολογικών
Μαθημάτων

kaparakis-michalis

«Τα Αρχαία Ελληνικά χαρακτηρίζονται ως το δυσκολότερο μάθημα του προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών. Αυτό συμβαίνει λόγω της πληθώρας φιλοσοφικών εννοιών και γραμματικών φαινομένων που περιέχουν. Αποτελεί προσωπικό μας στοίχημα να βοηθήσουμε τους μαθητές στην ερμηνευτική προσέγγιση των έργων, για να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις».