Στα Φροντιστήρια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ τα θερινά τμήματα προετοιμασίας είναι πραγματικότητα και λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια! Οι μαθητές που επιλέγουν τα θερινά τμήματα προετοιμασίας εκμεταλλεύονται το διάστημα που μεσολαβεί από τη λήξη των μαθημάτων της Β’ Λυκείου μέχρι τις οικογενειακές διακοπές την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου, προκειμένου να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις της επόμενης χρονιάς και να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων. Ειδικά φέτος, λόγω της απώλειας πολλών ωρών διδασκαλίας στα σχολεία και της σχετικής χαλάρωσης που αυτό επέφερε σε μεγάλο αριθμό μαθητών που δεν παρακολουθούσαν παράλληλα ένα οργανωμένο φροντιστηριακό πρόγραμμα προετοιμασίας, η θερινή ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ προετοιμασία αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2022.

Τα θερινά τμήματα προετοιμασίας θα ξεκινήσουν στις 14/06/2021 και θα ολοκληρωθούν στις 17/07/2021. Πρόκειται για ένα οργανωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας διάρκειας ΠΕΝΤΕ εβδομάδων, με κάλυψη σημαντικού τμήματος της ύλης της Γ’ Λυκείου και παράλληλη κάλυψη ειδικών αναγκών των υποψηφίων, ενόψει της καθοριστικής χρονιάς.
Τα θερινά τμήματα προετοιμασίας, που θα λειτουργήσουν κατά το διάστημα αυτό, θα συνεχίσουν με την ίδια σύνθεση από τις 30/08/2021, από το σημείο της ύλης όπου σταμάτησαν.

Καλό Καλοκαίρι και Καλή Επιτυχία!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα προγραμματίσουμε ενημέρωση Online ή Δια ζώσης